ADM - Team Heavy Weight Transport

Wagenpark

ADM Team Heavy Weight heeft een zeer uitgebreid wagenpark. Zo beschikken we over diverse modellen trekkers en opleggers. Voor de bouw hiervan werken wij zeer intens samen met verschillende constructeurs. Dit stelt ons instaat om onze eigen ontwerpen binnen de specifieke sector te realiseren. De trekkers zijn momenteel van het merk Volvo, onze opleggers NooteboomFaymonvilleBroshuis, Stokota, ESGE, Goldhofer en Scheurle. Door de eigen conceptontwikkeling hebben de meeste dan ook zeer specifieke eigenschappen. Zo kunnen we voldoen aan de wensen van de klant waardoor wij binnen onze specialisatie een zeer sterke marktpositie ontwikkelen. De trekkers worden volledig in eigen werkplaats opgebouwd, zo kunnen we ze aan de specifieke land gerichte eisen en de persoonlijke wensen van onze chauffeurs aanpassen. Dit gaat dan van het veranderen van asafstanden tot de volledige opbouw betreffende onze sector "Uitzonderlijk vervoer”.

Om de veiligheid van dergelijke transporten te kunnen garanderen beschikt ADM Team Heavy Weight over diverse begeleidingswagens. Deze worden zowel in binnen als buitenland ingezet. Ons begeleidingsteam wordt continu bijgeschoold afhankelijk van de vereisten in de desbetreffende landen.

Naast dit alles beschikken wij ook over verschillende soorten hijs- en montage materialen, met ons vakmanschap kunnen wij u garanderen uw goederen veilig tot op hun bestemming te brengen. Industriële verhuizingen is dan ook een klus geworden die zeker aansluit bij onze totale logistieke service.

Indien je nog meer wil ontdekken kan je hieronder naar de technische kenmerken van ons wagenpark: