ADM - Team Heavy Weight Transport

Offerte-aanvraag

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw transport.

Vacatures


Begeleidingswagens

We beschikken over diverse types van begeleidingswagens die al dan niet uitgerust zijn om over langere internationale trajecten ingezet te worden. De specifieke landgebondenwetgeving wordt dan ook op de voet opgevolgd om onze voertuigen up to date te houden.

Eigen mensen worden ingezet en hebben hierbij dan ook de mogelijkheid vertrouwd te geraken met deze sector in groeien dan ook heel dikwijls door tot zeer goede arbeidskrachten in ons bedrijf op de diverse afdelingen. Motivatie is natuurlijk een minimum aan vereiste die hiervoor langs beide kanten dient aanwezig te zijn.

In de landen waar we niet coöperatief zijn of niet de mogelijkheden hebben om zelf de benodigde begeleidingen te doen zetten we natuurlijk gespecialiseerde collega's in. Meestal werken deze dan op eigen bodem waarbij ze een meerwaarde realiseren voor de vervoerder.

Indien het transport door zijn dimensies bijkomend politiebegeleiding noodzakelijk heeft dan zijn zij onze collega's waar we mee verbroederen. Deze zijn van land tot land verschillend geëquipeerd voor dit werk.